Voetbal, en af en toe een feest...

Monday, March 06, 2006

Wedstrijdverslag ROLANDSCLUB-OLM 3-0 5/3/2006

Onze joker zullen we moeten bewaren voor de volgende reeks van tien. Een overwinning heeft er niet ingezeten, een gelijkspel misschien als we de 1-1 hadden kunnen scoren. Maar het zat niet mee.

We begonnen in omstandigheden waar die mietjes van Luxemburg en Belgiƫ voor naar binnen lopen. Een sneeuwbui van jewelste en allemaal blondjes op het plein. De ondergrond was bevroren, daarop nog een laagje sneeuw en nattigheid en de schaatspartij kon beginnen. Het was moeilijk overeind te blijven, laat staan een actie fatsoenlijk af te ronden. De tegenpartij had hier blijkbaar iets minder moeite mee want bij de rust hadden zij er toch al ene gemaakt.

Voor de talrijke supporters langs de lijn moet er niet veel te zien geweest te zijn. We lagen niet onder maar echte kansen kwamen er ook niet. Rolandsclub kon in de tweede helft nog tweemaal scoren en zo lagen de iets te royale eindcijfers vast.