Voetbal, en af en toe een feest...

Monday, May 29, 2006

WEDSTRIJDVERSLAG JACTOOS-OLM 3-2 26/05/2006

Een tornooi op Klompen spelen op een vrijdagavond is altijd meegenomen maar voor de eerste keer in jaren hadden we de weergoden tegen. Alhoewel, het heeft de hele dag water gezeikt maar toen de wedstrijd begon werd het droog en dat is het de hele tijd redelijk gebleven. De wedstrijd dan. Geen opwarming omdat er voor ons nog een ploeg op het veld stond waardoor we koud aan het duel begonnen en dat hebben we geweten. Jactoos begon furieus en voordat we goed wakker waren stond het al 2-0. Een beetje aanpassing in de verdediging en vanaf toen kwamen we erdoor waardoor we voor rust nog konden milderen tot 2-1 via onze zwarte parel. Na de pauze controleerden we het spel, de tegenstander was een beetje stilgevallen en met een vrije trap maakte onze nr. 10 er 2-2 van. Kansen genoeg gehad, afwerken was vrijdag niet onze sterkste kant en zoals zo vaak in het voetbal krijg je dan het deksel op de neus. Tien minuten voor tijd 3-2 en daar is het uiteindelijk bij gebleven. Opgelet: volgende afspraak vrijdag 2/6/2006 op het plein van OC '76 om 19 uur (wedstrijd om 19.30 u). Het plein ligt achter de jongenslokalen van de chiro van Helchteren, tegenover Don Bosco.