Voetbal, en af en toe een feest...

Thursday, June 22, 2006

WEDSTRIJDVERSLAG OLM - HEYKANT 4-1 18/06/06

De laatste van het seizoen en we hebben in extremis terug kunnen aanpikken bij de overwinning. Duidelijke cijfers in ieder geval. Alhoewel het scenario van de voorbije weken zich in eerste instantie leek te herhalen met een vroege achterstand door een afgeweken bol op de bol van Robby, bleek dit achteraf echt een geluksgoal want voor de rest van de partij hadden we net zo goed zonder keeper kunnen spelen. Bij de rust stond het al 2-1 en in de tweede helft liepen we o.a. via een omgezette strafschop van Hans (maar sjans, man, sjans!) uit tot de eindstand van 4-1. Goed eindigen betekent hopelijk ook goed beginnen. Zie dat ge in vorm zijt tegen 3 september. Voor degenen die er iets aan willen doen: vanaf 3 augustus 19.00h iedere donderdag training op ons vertrouwde plein in de bos.