Voetbal, en af en toe een feest...

Monday, May 21, 2007

Wedstrijdverslag OLM-Katastroof 4-1 16/05/2007

De 3de jaarlijkse confrontatie tegen onze drinkebroers van de Katastroof. Wat op papier (iedereen de affiche gezien?) een makkie beloofde te worden, werd het uiteindelijk in het echt ook. In de persoon van Alain hadden ze een laatste man die duidelijk zijn voetballend vermogen nog niet kwijt is waardoor het de eerste helft voor onze spitsen moeilijk was om een gaatje te vinden in de verdediging van onze tegenstrever. Ze hadden beter ook Jan Ceulemans gevraagd als coach want tijdens de rust hebben 2 wissels uiteindelijk de wedstrijd in een beslissende plooi doen vallen. Katastroof hield de vroegere sterspeler aan de kant en Danny was te laat en kon pas opgesteld worden een paar minuten nadat de 2de helft begonnen was. Maar wat een gouden wissel. Nog geen 5 minuten later rolde Blomme de hele catastrofale verdediging op en stond het 1-0. Toen ook Gerry zich met de zaken ging bemoeien was het niet veel later 2-0. Danny en Geert schopten er ieder nog ene binnen en zo werd het 4-0. Jaak kon het niet meer aanzien en liet een zacht balletje van Kneuk niet al te opvallend door zijn handen glippen. Duidelijke 4-1 eindstand en Katastroof terug met de voeten op de grond na alle euforie van het voorbije jaar. De wedstrijd van vorig jaar was dus slechts een uitschuivertje. 2-1 voor in overwinningen, 7-4(juist, Ward?) in doelpunten en 400-200 voor in het aantal gratis gezopen pinten. Lig nog maar een paar nachten wakker, verdrink uw verdriet of ga langs de hond liggen janken en begin 'm maar stilletjes weer te knijpen: over minder dan 365 dagen zien we elkaar weer op het veld en dan houden we ons NIET in na de 4-0...